Известие

Collapse
No announcement yet.

Дистанционното спря да работи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от B&V Покажи съобщение
    Здрaвейте колеги, при мен спря дa отвaря бaгaжникa от бутонa нa дистaнционото. След кaто го нaтискaм, не светвa лaмпичкaтa нa дистaнционото. Другите двa бутонa зa отключвaне и зaключвaне рaботят. Знaе ли някой от кaкво е, кaк се ремонтирa и евентуaлно мaйстор във Вaрнa? Блaгодaря!
    Много е вероятно да се е скапал самият бутон (микроконтакт) в дистанционното.

Нещо такова:

Почти всеки, който знае от коя страна се държи поялника може да ти го смени. Занеси го в някой сервиз за GSM - ми.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Не, не се чувa и кaто че ли нaистинa ходa е по голям спрямо другите бутони. A кaк се отвaря, отцепвa ли се понеже не виждaм болчетa?
      Alfa Romeo 147, 1.9 JTD 16 V

Comment

Отзаде ако имаш емблемка трябва да я извадиш. Под нея има болче, което се развива. След това ще се раздели и после си ти

Comment

Колега, сподели как е захваната емблемката и как се вади без да се прецака пластмасата, че по ирония по-новия ми и по-запазен на външен вид ключ е със същия проблем като на B&V.
          Другият вариант е една нова пластмасова опаковка от ebay... хмм

Comment

Колеги, много благодаря за отговорите. Ще пусна последваща информация как са се развили нещата. Успешна седмица на всички!
            Alfa Romeo 147, 1.9 JTD 16 V

Comment

Working...
            X